De Heeren Van | Coverband boek je rechtstreeks bij Jeroen van Lierop
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

De Heeren van

De Heeren Van

Zin in een feestje?

Op elke party waar De Heeren Van verschijnt weten zij met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment alle harten te stelen. Zo weet De Heeren Van de juiste muziek op het juiste moment te brengen. Dus als de pannen van het dak moeten is dit zeker geen probleem, maar even wat gas terugnemen is natuurlijk ook mogelijk. Door hun interactie betrekken zij het publiek bij het optreden. Dit zorgt voor verrassende unieke momenten. Met een show vol licht, geluid en topentertainment.

Door hun interactie betrekken zij het publiek bij het optreden. Dit zorgt voor verrassende unieke momenten. Met een show vol licht, geluid en topentertainment.

Coverband voor bruiloften of feesten

Het brengen van de juiste muziek op het juiste moment dus als de pannen van het dak moeten dan is dit zeker geen probleem bij de mannen van ‘De Heeren Van’. Maar even gas terugnemen voor een slow nummer behoort ook tot de mogelijkheid.

Coverband ‘De heeren van’ rechtstreeks boeken

Een allround coverband met maar 3 personen in de gelederen maar alle 3 zijn het multi muzikale muzikanten met veel gevoel voor entertainment en muziek. Zij weten de juiste sfeer op het juiste moment te brengen.

De Heeren van zijn interactief en spelen uw verzoekjes. Het repertoire sluit altijd aan op uw festiviteit. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.